Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Гусечко Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Гусечко Л. Вимоги роботодавців до професійної підготовки кваліфікованих робітників ресторанної справи [Електронний ресурс] / Л. Гусечко // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_11_31 Висвітлено основні вимоги роботодавців до професійної підготовки майбутніх фахівців рестораної справи. Акцентовано увагу на тому, кому роботодавці віддають перевагу як кандидатам на робоче місце. Визначено, якими професійними вміннями та навичками повинен володіти майбутній фахівець ресторанної справи, щоб одержати відповідну роботу. На підставі аналізу вимог роботодавців до професійної підготовки фахівців ресторанної справи можна зробити висновок, що майбутній фахівець не повинен бути вузьким спеціалістом, він має володіти декількома суміжними професіями.
| 2. |
Гусечко Л. Модульне навчання фахівців ресторанної справи в контексті потреб сучасного ринку послуг [Електронний ресурс] / Л. Гусечко // Молодь і ринок. - 2012. - № 12. - С. 150-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_12_33
|
|
|